Herken je dit?

SEO, zoekmachineoptimalisatie, zoekresultaten, keywords, Google analytics: je hoofd tolt ervan. Het enige dat je zeker weet is dat jij niet als eerste verschijnt op Google wanneer er in jouw regio of op jouw specialiteit wordt gezocht.

Je zou wel meer bezoekers op je website willen en het liefst ook nog dat ze doorklikken en daadwerkelijk iets bij je kopen. Je twijfelt aan de teksten op je website. Misschien zijn ze wel helemaal niet goed en staan ze vol spelfouten?

Je weet dat het belangrijk is om zoekwoorden te gebruiken in de teksten om beter gevonden te worden op Google, maar je weet niet welke woorden je moet toepassen om aan te sluiten bij je doelgroep. Laat staan dat je weet hoe je die woorden subtiel in de tekst verwerkt.

Je zonder te adverteren bovenaan verschijnt in Google. Met het toepassen van een paar slimme trucjes in je webteksten is het mogelijk om de concurrentie op dit gebied te verslaan.

Je beter vindbaar bent in Google door goed geschreven teksten. Dankzij de zoekwoorden die op een slimme manier zijn verwerkt in je teksten weten je potentiële klanten je sneller te vinden.

Je website beter wordt bezocht. Goede webteksten zorgen voor een hogere conversie, waardoor bezoekers klanten worden en jij meer omzet maakt.

Hoe zou het zijn als?

Webteksten corrigeren

Bij het controleren van de spelling van de teksten op je website focus ik op spelling, grammatica en interpunctie. Jouw tekst blijft hetzelfde. Er wordt niets veranderd aan de inhoud, waardoor woordkeuze, schrijfstijl en indeling blijven zoals het oorspronkelijk geschreven is.

49,- excl btw
 

Pijl

(Max. 5 tekstpagina’s. Meerprijs per extra tekstpagina €7)

Webteksten redigeren & SEO

Bij het redigeren, voer ik ook een check uit op spelling, grammatica en interpunctie. Daarnaast kijk ik naar zinsopbouw, alineaopbouw, schrijfstijl, aanspreekvormen. Ook bekijk ik of de teksten geschikt zijn voor je doelgroep. Om de vindbaarheid van jouw site te verbeteren, doe ik aan SEO. Dat houdt in dat ik de teksten schrijf aan de hand van de door jou vooraf bekend gemaakte zoekwoorden.

197,- excl btw
 

Pijl

(Max. 5 tekstpagina’s. Meerprijs per extra tekstpagina €39)

Webteksten schrijven & SEO

Volledige ontzorging! Ik schrijf de teksten voor jouw website: van home tot en met je contactpagina. Een dijk van een Over mij-pagina, omdat je daar als coach of therapeut het meest zichtbaar bent en je klant daar wil lezen wie jij bent en waarom ze voor jou moeten kiezen. In één of twee telefoon- of Skypegesprekken bepalen we samen het doel van alle pagina´s, wie je doelgroep is en welk onderwerp we waar gaan beschrijven.

497,- excl btw

Pijl

(Max. 5 tekstpagina’s. Meerprijs per extra tekstpagina €79)

Klinkt dit bekend?

  • Je deelt zoveel waarde in de nieuwsberichten en blogs op jouw website, maar ze worden steeds maar niet gelezen. Al die moeite die je erin stopt, lijkt voor niets te zijn.

  • Je Google Analytics cijfers blijven continu rond hetzelfde getalletje hangen. Frustrerend, want je wil graag groeien en meer potentiële klanten bereiken.

Stel je voor dat:
 

  • Je blogs en nieuwsberichten door honderden volgers worden gelezen en massaal worden gedeeld? Dat de moeite niet langer voor niets is, maar dat steeds meer mensen zich voeden met jouw kennis?
     

  • Je cijfers in Google Analytics steeds als je de app opent, weer hoger zijn geworden? Dat je weet dat je weer meer potentiële klanten hebt bereikt ten opzichte van vorige week?