Herken je dit?

Je bent druk, druk, druk met werken in en aan je bedrijf. Natuurlijk weet je dat blogs een goede manier zijn om je kennis te delen, maar je hebt gewoon geen tijd om er voor te gaan zitten en ze te schrijven.

Je hebt zoveel kennis te delen, maar als je klaar zit om een blog te gaan schrijven, mis je de creativiteit en willen de ideeën niet meer komen.

Jij denkt: “Allemaal leuk en aardig dat schrijven van blogs, maar ik ben helemaal niet goed in taal”. Je bent bang dat je jezelf voor schut zet als je een blog online post die vol staat met spelfouten, dus dan doe je het liever maar helemaal niet.

Hoe zou het zijn als?

Je iedere maand automatisch een blog in je mailbox ontvangt, zonder dat je daar tijd aan hebt moeten besteden?

Je deze struggle met een half uurtje sparren opgelost kan hebben, omdat je daarna in één keer vijf of tien kant-en-klare blogs ontvangt. De komende weken ben je verzekerd van genoeg content om te delen.

Je de blogs die je hebt geschreven door iemand kan laten nakijken op spel-, grammatica- en interpunctiefouten? Dat je de tekst volledig foutloos terugkrijgt, zodat je deze vol vertrouwen online kunt zetten en trots kunt zijn wanneer hij wordt gedeeld.

Blogs controleren

Bij het corrigeren, focus ik op spelling, grammatica en interpunctie. Jouw tekst blijft hetzelfde. Er wordt niets veranderd aan de inhoud, dus de woordkeuze, de schrijfstijl en de indeling blijven zoals het oorspronkelijk geschreven is.

(Investering is excl. btw, een blog telt 500-700 woorden)

5 blogs voor 119,-
10 blogs voor 229,-

 

Pijl

Blogs redigeren

Bij het redigeren, voer ik ook een check uit op spelling, grammatica en interpunctie. Daarnaast kijk ik naar zinsopbouw, alineaopbouw, schrijfstijl, aanspreekvorm. Tevens kijk ik of de teksten overeenkomen met jouw doelstelling en of ze geschikt zijn voor je doelgroep.

(Investering is excl. btw, een blog telt 500-700 woorden)

5 blogs voor 439,-
10 blogs voor 869,-

 

Pijl

Blogs schrijven

Volledige ontzorging! Ik schrijf jouw blogs. In een telefoon- of Skypegesprek van maximaal een uur bepalen we samen het doel van je blog, wie je doelgroep is en welke onderwerpen we gaan beschrijven. De frequentie van aanleveren is bespreekbaar. 

(Investering is excl. btw, een blog telt 500-700 woorden)

5 blogs voor 789,-
10 blogs voor 1479,-

Pijl

Klinkt dit bekend?

  • Je schrijft regelmatig een blog en deze worden ook wel aardig gelezen door je volgers, maar écht sky high cijfers heb je niet. In de cijfers zie je dat de blogs meestal al snel worden weggeklikt en gedeeld worden ze al helemaal niet. Is dat nou waar je al die moeite voor doet?

  • Je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken met je blogs, zodat ze in contact komen met jouw kennis en vaardigheden. Kortom: je wil potentiële klanten bereiken en ze laten inzien dat jij hún coach bent.

Stel je voor dat:
 

  • Je blogs tot het einde worden gelezen, er wordt gereageerd op jouw call to action aan het eind en ze ook nog eens tientallen keren worden gedeeld?
     

  • Je regelmatig nieuwe aanvragen binnenkrijgt van potentiële klanten, omdat ze enthousiast zijn geraakt door jouw blogs? Ze voelen zich enorm aangesproken door jouw teksten en die herkenbaarheid maakt dat ze graag met jou in zee willen.